Een dag zonder hond, is een dag niet geleefd.
Home/nieuws » Op zoek naar de schat samen met honden?

Op zoek naar de schat samen met honden?

Gepubliceerd op 1 mei 2017 om 16:15

Samen met honden op zoek naar de schat? Een leuk middagje uit met je gezin? Of een leuk familie uitje? Verjaardagsfeestje misschien van één van de kinderen? Dan is dit misschien wel een origineel en leuk idee om te doen.

Samen met de honden op zoek naar de schat in één van de vele bossen in en rondom Den Haag. (Op de site zijn alle adressen te vinden). 

Onderweg worden er allerlei opdrachten gedaan met de honden waarbij een hint verdiend wordt in de vorm van een puzzelstuk. Hoe meer puzzelstukken, hoe meer aanwijzingen om de schat te vinden. Je werkt samen met je team met als doel samen de schat te vinden. 

Natuurlijk beginnen we de speurtocht met een stukje kennis over honden. Wat mag wel en wat mag niet en hoe gaan we zo veilig mogelijk met elkaar om. 

Wilt u een sportief uitje? 

Leerzaam en lekker in de buitenlucht? 

 

Geef je dan op voor een (ongeveer) 2 uur durende speurtocht voor maximaal 10 personen en jullie hebben een top middag! 

 

Zie voor meer informatie op: Verjaardagspartijtje/speurtocht


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

DM
3 jaar geleden

Onze dochter van 8 heeft vanmiddag een topfeestje gehad met Carine en haar twee lieve honden. Het was leerzaam, spannend en heel gezellig! Iedereen komt aan bod en Carine geeft veel goede aanwijzingen in hoe we met de honden om moeten gaan.
Alle kinderen waren erg enthousiast en zelfs de kinderen die toch wel een beetje bang waren in het begin hebben zelfs aan het eind van de speurtocht zelf met de honden aan de riem gelopen! Dus ook voor kinderen die (een beetje) bang zijn voor honden is dit een hele goede ervaring.
Heel erg bedankt voor dit onvergetelijke feestje voor onze hondenliefhebbende dochter!

RL
3 jaar geleden

Onze zoon van 7 heeft een erg leuk verjaardagsfeestje gehad! De speurtocht was leuk opgezet en de aanwezigheid van de twee honden maakte het extra speciaal en origineel. De kinderen waren vanaf het begin enthousiast - degenen die een beetje bang waren voor honden draaiden snel bij en waren achteraf trots op wat ze uiteindelijk met de honden hebben uitgevoerd. Al met al een topmiddag en een absolute aanrader!