Een dag zonder hond, is een dag niet geleefd.
Home/nieuws » ChiCa therapiehonden was bij Lifestyle for pets voor een opname!!

ChiCa therapiehonden was bij Lifestyle for pets voor een opname!!

Gepubliceerd op 23 maart 2017 om 08:50

Lifestyle for pets is een online platform wat in Veenendaal gedraaid wordt. Een tijdje terug werden wij uitgenodigd om te vertellen over mijn werk. Wij, want Chico en Camille mochten mee!

En daar komen we aan. We worden hartelijk ontvangen door verschillende mensen. Chico en Camille voelen zich meteen thuis en knuffelen wat af. Na een kopje capuccino mogen we de studio in. Weer kwamen mensen zich voorstellen en Chico en Camille vinden het allemaal best. Ik mag even zitten en na een tijdje word ik geroepen voor de make -up. Zodra ik zit gaan Chico en Camille ook rustig liggen en kijken wat rond. 

Tijd voor de make-up. Voor de uitzending is gevraagd om geen make-up op te doen en twee paar kleren mee te brengen. 

Er zijn drie gasten aanwezig. Een dierenarts en iemand die bij de voedselbank werkt. Ook zij krijgen steeds meer te maken met voeding voor dieren. 

De uitzending word andersom gedraaid. Dus we beginnen op het einde met alle gasten aan de tafel. De honden zijn dan niet in beeld en hebben in mijn zicht een oppas. Zij houden mij goed in de gaten. Na het eind gesprek maakt Maud, de presentatrice, een selfie met alle gasten. Daarna mag ik naar de bank en mogen ook de honden komen. Chico op de bank. Hij begint meteen te graven om een lekker plekje voor hem te maken. Camille gaat languit op de grond voor mijn voeten liggen. 

Al met al een erg leuke ervaring. Begin april zijn we te zien. Dat kan ook via facebook van lifestyle for pets. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.